Wednesday, March 6, 2013
Biskota caji.
Perberesit:
2 kokrra veze
3/4 e gotes sheqer
1 gote qumesht
miell tre filxhane caji
sode nje luge kafeje
nje te verdhe veze per lyerje.
GATIMI:
Hedhim miellin me soden dhe e perziejme deri sa te behet mielli me kokrriza te vogla me pas ne nje tas tjeter hedhim vezet me sheqer e qumesht e perziejme deri sate behet si krem.Tek tas me sode dhe me mielle hapim nje grope dhe hedhim vezet me sheqer dhe qumesht me pas i perziejme mire mire deri sa te behet si miell byreku ose me thjesht te dali elastik qe te merret forma e biskotave sic doni ju.Tani qe bete formen e biskotave shtoni ne tavoline mielle qe me pas lyeni biskotat me mielle.Tani me nje tepsi tjeter vendosni biskotat qe bete. siper biskotave hidhni me kujdes te verdhen e vezes ne cdo biskote.Tani qe e mbaruam hapim furren ne 200 grade C.
Ju befte mire
cel:0697304903.(per receta te tjera)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment